Maatregelen Covid-19  

Helaas gaan de cijfers met besmettingen in het land weer omhoog en heeft de overheid ervoor gekozen om de maatregelen weer aan te scherpen. Om er samen voor te zorgen dat we dit jaar het seizoen kunnen afmaken vragen we jullie om je aan onderstaande regels te houden wanneer je komt sporten in 't Meuken. Deze maatregelen gelden tevens voor toeschouwers. 

- vanaf 6-11-2021 moeten alle spelers/speelsters vanaf 18 jaar een geldige QR code tonen bij binnenkomst.
- Per team is de aanvoerder van Isivol verantwoordelijk voor het naleven van deze regels. zij zullen ervoor zorg moeten dragen dat zowel het eigen team als de tegenstanders hierop gecontroleerd wordt. 
- Wij willen aan alle tegenstanders vragen om via de voorkant onze sportzaal te betreden. Bij binnenkomst mag je bij de trap wachten totdat de QR codes gescand zijn en mag je de kleedkamer/sportzaal betreden. 
- Wanneer toeschouwers of sporters de kantine willen betreden zullen ze de QR code nogmaals moeten tonen aan het barpersoneel. 

Wij snappen dat we hiermee weer meer van jullie vragen en dat dit het spelplezier niet bevorderd, echter hebben wij hierin geen keuze en hopen we dan ook op jullie medewerking. Geen geldige QR code betekent dat je ons gemeenschapshuis meteen moet verlaten.

Met vriendelijke groet, 

Hoofdbestuur Isivol.